PODACI TVRTKE:

SALUSNET d.o.o. za računalne i srodne djelatnosti

OIB:  16418005497

MBS: 080796120 

SJEDIŠTE: Folnegovićeva 6a, Zagreb

Nadležni sud je trgovački sud u Zagrebu. 

Kapital od 20.000 kuna uplaćen je u cijelosti. POLITIKA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

 

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Osobni podatak jest svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi. Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije na primjer ispunjavanjem kontakt forme na našoj web stranici.

Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića i podaci vašeg.

 

OBRADA PODATAKA

Podatke koristimo u sljedeće svrhe:

1) poboljšanje naše web stranice

2) kao kanal komunikacije s korisnicima stranice

 

UPORABA KOLAČIĆA

Kolačići (engl. cookies) su mali paketi podataka koji se upotrebljavaju za pohranu i primanje anonimnih identifikatora te drugih podataka o računalima, telefonima i ostalim uređajima. Druge tehnologije, uključujući podatke koje pohranjujemo u web-pregledniku ili na uređaju, identifikatore povezane s uređajem i drugi softver, upotrebljavaju se za slične svrhe. U ovim pravilima sve te tehnologije nazivamo “kolačićima”.

Premda se kolačići koje upotrebljavamo mogu povremeno mijenjati u skladu s poboljšanjima i ažuriranjima, upotrebljavamo ih za sljedeće svrhe:

-kako bi se sjetili informacija o vama, tako da nam ih ne morate ponovno davati;

-kako bi nam pomogli da shvatimo kako ljudi koriste naše usluge i kako bismo ih mogli poboljšati;

 

 

ČUVANJE PODATAKA

Vaše osobne podatke čuvamo za vrijeme trajanja poslovne suradnje.

 

PRAVA KORISNIKA

Osiguravamo Vam slijedeća prava:

 

Pravo na pristup

Imate pravo na informaciju o svojim osobnim podacima koje vodimo i držimo u memoriji. Ako ste zakonski skrbnik korisnika također imate pravo na informaciju o osobnim podacima osobe kojoj ste zakonski skrbnik.


Pravo na ispravak

Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka koji se na Vas odnose, što ćemo mi provesti u razumnom roku. Validirane rezultate medicinskih analiza ne mijenjamo. Uzimajući u obzir svrhe obrade, imate pravo dopuniti nepotpune osobne podatke, među ostalim i davanjem dodatne izjave.

 

Pravo na brisanje (pravo na zaborav)

Imate pravo na brisanje svojih osobnih podataka, bez nepotrebnog odgađanja, ako ne postoji zakonit razlog za daljnju obradu tih podataka s naše strane (npr. ako podaci više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su obrađivani). Ako takav zakonit razlog ipak postoji, o tome ćemo Vas detaljno informirati u sklopu odgovora na Vaš zahtjev za brisanjem.


Pravo na prigovor oko upotrebe osobnih podataka

Ako se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše podatke. Ako uložite takav prigovor:

  • vezano obavijesti („newsletter”) – nećemo upotrebljavati Vaše osobne podatke u tu svrhu;
  • vezano za druge slučajeve legitimnog interesa – nećemo dalje obrađivati Vaše osobne podatke u svrhu na koju se prigovor odnosi, osim u slučaju da dokažemo da postoje uvjerljivi legitimni i zakoniti razlozi za obradu koji nadilaze Vaše interese, prava i slobode ili ako je to potrebno radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane naših pravnih zahtjeva

Kontakti: kako možete ostvarivati svoja prava

Za sva pitanja i zahtjeve u svezi s Vašim osobnim podacima, molimo kontaktirajte: drhorvat@smilesandmore.hr uz napomenu ZAŠTITA PODATAKA u rubrici „predmet“ ili „subject“.

Vaše upite i zahtjeve obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu sa zakonskim obvezama te ćemo Vas informirati o mjerama koje smo poduzeli.


Zakonitost obrade

Voditelj obrade će obrađivati vaše podatke na zakonit i siguran način, Ukoliko smatrate da Voditelj obrade postupa s Vašim podacima na nezakonit način te isto ne može riješiti u suradnji s Voditeljem obrade, imate pravo uložiti prigovor Nadzornom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka – AZOP).